Alle som bur eller jobbar i Time kommune er inviterte til å delta i årets Sykle til jobben-aksjon.  Tidsrom for aksjonen er 21. april-18. juni 2020.

Dei tre legane ved Kverneland legesenter har sagt opp stillingane sine.

Kulturskulen inviterer i år til eit variert program i perioden 17.-20.februar.

Det er mykje snakk om det nye koronaviruset om dagen. Dette viruset er ikkje påvist i Norge per idag, men årets influensasesong er i gang for fullt.

Professor emeritus i alderspsykiatri Knut Engedal

Vellykka fagdag for 250 tilsette i omsorg i Time og Klepp.

Ein gong i månaden kjem 4-åringane frå Maurtuå barnehage på besøk til demensavdelinga på Sivdamheimen. Dette er besøk til glede for både store og små.

Jæren Turlag arrangerer 23 turar i nærområdet. Turlaget stiller med turleiarar, og garanterer god stemning med kjekke folk i fin natur.

Fylkesmannan har ingen merknader etter tilsyn med beredskapsarbeidet i kommunen.

Søknadsfristen for hovudopptaket i barnehagane og påmelding til SFO er 1.mars 2020

Time kommune er med i eit nasjonalt rekrutteringsprogram kor menn med rett til støtte frå NAV får tilbod om eit komprimert utdanningsløp som helsefagarbeidar.

Frå og med 1. januar har me innført nye tømmeruter for henting av avfall. Mange vil derfor få søppelet sitt henta på andre dagar enn før.

Ordførar Reinert Kverneland sin nyttårstale som blei halde i samband med nyttårsarrangement i Time rådhus 1. januar 2020.

Måndag 9. desember signerte Rådmannen i Time kommune ei samarbeidskontrakt med KoRus Stavanger om å bli ein BTI kommune.

Er du interessert i fysisk aktivitet, friluftsliv og arbeid med menneske? Då kan du bidra i arbeidet med regelmessig fysisk aktivitet for menneske med psykiske lidingar og/eller rusmiddelutfordringar.

Tysdag var det markering for at NAV Klepp og Time er samlokalisert.