Inngår samarbeidsavtale med Nasjonalforening en for folkehelse.

I møte 15. september valde kommunestyret ny ordførar.

Fredag 11.september hadde me alle nye lærlingar i Time kommune samla til lærlingskule.​ ​

I desse dagar får du som innbyggar i Time kommune sjansen til å setta ord på korleis du har det.

No kan du som bur i Sandnes, Gjesdal, Klepp, Time og Hå bestilla koronatest sjølv på nett.

Ein elev ved Bryne vidaregåande skule fekk i går (7. september) påvist smitte av covid-19. I løpet av dagen i dag er det utført smittesporing, og 24 nærkontaktar er sett i karantene.

Nå kan seljarar av ASFALT møtast på Svendsenhuset i Bryne

I krisepakke fase tre frå regjeringa, har Time kommune fått tildelt kr 1.368.016.

Ordføraren i Time, Reinert Kverneland, søker om fritak frå både ordførarvervet og dei andre politiske verva han har i Time kommune.

Frå 1. september vert symjehallane på Bryne opna for offentleg bading.

Me har mange fine badeplassar i Time, og desse er populære blant både små og store badarar.

Det nærmer seg skulestart.

Regjeringa har innført forbod mot alkoholservering etter midnatt. Forbodet trer i kraft frå og med natt til søndag 9. august og gjeld for heile landet.

Ein person frå Time har idag (12. august) fått påvist smitte av covid-19.

Beredskapsleiinga i  Klepp, Time, Gjesdal og Hå deler ein felles uro for korleis smittesituasjonen vil utvikla seg dei neste tre vekene.