På Bryne bygger vi et smart regionssenter!

Vekst i vest - Klikk for stort bilete

Bryne er en attraktiv og fremtidsrettet by i sterk vekst. Her er det godt å både bo, jobbe og leve. Dette er et regionssenter med et bredt spekter av flotte tilbud til både befolkning og bedrifter, og vi er alltid klare for å ta imot nye naboer!

Vi vil lage verdens smarteste gågate

Handlegaten som går gjennom sentrum av Bryne skal nå få utløst sitt fulle potensial. På Nordic Edge Expo skal Time kommune invitere til debatt om hvordan vi kan lage noe helt spesielt som man ikke finner noe annet sted.

Store handelsaktører kommer hit
Det er god butikk å drive business på Bryne. Bedrifter ønsker å være der det skjer, og her skjer det mye. Det er én av mange grunner til at flere av de største kjedene, som Biltema og XXL, nå har valgt å etablere seg her. Ennå finnes det mange spennende muligheter for investorer, og vi vet at mange store aktører allerede er interessert.

For mer info, ta kontakt med næringssjef Reidar Hebnes på 975 87 654 eller reidar.hebnes@time.kommune.no.

Les artikkel om den store Bryne-satsingen hos www.næringslivnorge.no.

_________________________________________________________________

Bryne investerer i fremtiden
Ny 4-sals kino kommer høsten 2018. Den grønne lungen i byen fornyes. Smart gågate skal etableres. Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling har flyttet hit. Mer bygges på industriområdet Håland. Underjordisk parkeringshall for 1000 biler planlegges i sentrum. Det gjøres store utbygginger og utvidelser innen både bolig, handel og næring. Det er mange gode grunner for å komme til Bryne!


Fyrtårn for jærsk næring, læring og kultur
Forum Jæren er hjem for mer enn femti bedrifter, og bidrar til at Bryne tiltrekker seg flere og flere bedrifter og offentlige aktører. Høghuset på Jæren ser mot fremtiden, og har fremdeles stort utviklingspotensial.


Biltema satser på Bryne
«Vi valgte å utvide på Bryne fordi dette er et aktivt regionssenter med solid vekst i både befolkning og kjøpekraft, samt at vi ønsket å stoppe handelslekkasjen og beholde Biltema lokalt på Bryne. Nå gleder vi oss til åpning av Norges største Biltema-anlegg våren 2018.»
                                                               - Knut R. Svenningsen, administrerende direktør Biltema Norge
 

Publisert av Anja Gåsland. Sist endra 18.09.2017
Fann du det du leita etter?