Byutviklingsprisen 2019 til Brix Brygghus

Brix Brygghus fekk byutviklingsprisen 2019 for arbeidet sitt med å revitalisera Bryne sentrum.Klikk for stort bilete

Byutviklingsprisen vert delt ut på den årelege Bykonferansen på Bryne.

Juryen, som er ein den av byutviklingsgruppa, består av leiar av Bryne Næringsforening, leiar av Brynes vel og næringssjefen i Time kommune.
Ordføraren står for utdelinga av prisen som var mottatt av Hilde og Ola Helland.

Dei har oppgradert og rehalilitert ei arkitektonisk perle etter at den førre leigetakaren flytta ut
Dei har revitalisert Storgata generelt og spesielt om sommaren med å nytta uteareal til uteservering
Kultur- og historienforedraga på Brix har vore godt besøkte, noko som viser at publikum vil bruka sentrum når ein byr på kvalitet.
Brix har etablert industri i sentrum med bryggeriet.

Brix har eit bevisst og lidenskapleg forhold til øl, noko som har vorte lagt merke til utanfor Bryne.
Brix sine produkt set Bryne på kartet.

Juryen si begrunning for prisen:

Brix Brygghus har oppgradert og rehalilitert ei arkitektonisk perle etter at den førre leigetakaren flytta ut.
Brix Brygghus har revitalisert Storgata generelt og spesielt om sommaren med å nytta uteareal til uteservering.
Kultur- og historienforedraga på Brix Brygghus har vore godt besøkte, noko som viser at publikum vil bruka sentrum når ein byr på kvalitet.
Brix Brygghus har etablert industri i sentrum med bryggeriet.

Brix Brygghus har eit bevisst og lidenskapleg forhold til øl, noko som har vorte lagt merke til utanfor Bryne.
Brix Brygghus sine produkt set Bryne på kartet.